Senaste nytt

Förslag på boenden i Bergslagen och i närheten av Lindesberg.

Camping i Guldsmedshyttan

Vi har nu tillsammans med föreningar i Guldsmedshyttan ordnat en camping på parkeringen (grusplan) vid deras ishall Råsshallen. Ishallen ligger intill riksväg 50 och det är ca 15 km till tävlingsarenan i Lindesberg. Vi räknar med att kunna ha el till ett begränsat antal platser, ingen garanti att ni får en elplats även om ni bokar det. Vid campingen finns tillgång till duschar, toaletter och vatten. Närhet till skog för rastning och bad för hund ca 300 meter från campingen. Servering av hamburgare och liknande kommer ske av föreningarna. I Guldsmedshyttan finns ICA-handel och pizzeria. Campingen kan bokas från tidigast torsdagen den 24/8 och fram till 28/8.
Kostnad är 700 kr för plats med el och 500 kr för plats utan el. Priset gäller oavsett antal nätter du nyttjar campingen.
Klicka på bilden för att komma till bokningsformulär.

Åkerby Herrgård

Åkerby Herrgård är ett hundvänligt hotell där vi erbjuder ett bra boende med hund för en rimlig kostnad och med närheten till skog och natur precis utanför dörren.
För att boka vid Åkerby under SM-dagarna, skicka mail till info@akerbyherrgard.se med uppgift om: Namn, Adress, Telnr, Ankomstdatum, Avgångsdatum och kod SM2023.
Bokning skall ej ske via deras bokningsformulär.

Uskavi camping

Uskavi har Camping, stugor, vandrarhem och tält. SBK Närke har reserverat ett antal elplatser för camping. För att boka elplats vid Uskavi under SM-dagarna, skicka mail till uskavi@uskavi.se med uppgift om: Namn, Adress, Telnr, Ankomstdatum, Avgångsdatum och kod SM2023. Vill du ha plats utan el, klicka på bilden och boka via Uskavis egna bokningsformulär.

Kloten

Kloten Nature Resort ligger i Örebroregionens vackra Bergslagsnatur. Följer du Riksväg 50 norr eller söderifrån, så svänger in på R233 vid Kopparbergskorset mot Kloten.

First Camp Nora-Bergslagen

First Camp Nora – Bergslagen, ligger 2 mil sydväst om Lindesberg.

Gustavsvik

Femstjärnig camping i Örebro, nära till city och på området finns badäventyr, restauranger, butiker , grönområden mm.